Csakrák

Gyökér csakra

Azoknak ajánlott ez a mandala, akik szeretnének szilárd talajt a lábuk alá, melyre felépíthetik életüket. Alkotó tevékenységükhöz megfelelő mennyiségű energiát kapnak. Ez a csakra anyagi biztonságunk, egzisztenciánk, terveik eléréséhez erőt, állhatatosságot kölcsönöz. Családalapítóknak egészséges szexualitást, és gyermekáldást ajándékozhat. Testi szinten erősíti a csontok, fogak köröm felépítését, segíti a mellékvese, a vastagbélvégbél, prosztata működését.

Szakrál

Szakrális csakra

Azoknak az embereknek ajánlott, akik szeretnének megtisztulni testi, és lelki szinten. Segíti a befogadást, az elfogadást. Támogatja az emberi kapcsolatokat Különösen a másik nemmel való kapcsolatot, és az ezekben megélhető önzetlenséget. Megalapoz mindenféle kreatív tevékenységet. Testi szinten harmonizálja a vese, petefészek az ivarmirigyek működését, a menstruációs ciklust. Elősegíti a testfolyadékok harmonikus áramlását, és a méregtelenítést.

Napfonat csakra

Azoknak ajánlott, akik szeretnének feltöltődöttek, egészségesek, boldogok lenni. Akik meg szeretnék találni a helyüket a társadalomban.
Ez a mandala segít helyesen feldolgozni, vágyainkat, érzéseinket, élettapasztalatainkat. Testi szinten segíti az emésztést, a gyomor, a máj, a lép a hasnyálmirigy egészséges működését. Harmonizálja a vegetatív idegrendszert, és az inzulinháztartást.

Szív csakra

Segít abban, hogy, együtt érezzünk, és egy hullámhosszra kerüljünk másokkal. Hogy megtapasztaljuk a szeretet vezette egységet bensőséges kapcsolatot magunkkal, és embertársainkkal. Ez a csakra az önzetlen szerelem kiindulópontja. Ez a mandala segítheti a gyógyulást, mert előhívhatja belőlünk az elfogadó szeretetet. Ha tiszta szívből szeretjük, és elfogadjuk az életünket, és önmagunkat (a beteg testrészünket is), akkor képesek leszünk a változásra, a gyógyulásra. Testi szinten segíti a nyirokrendszer, az immunrendszer a tüdő, a szív, és a bőr egészségét.

Torok csakra

Segíti belső életünk kifejezésre juttatását, legyen szóbeli, metakommunikációs, avagy zene, tánc, képzőművészet. Képessé tesz arra, hogy érzelmi színezetünk ellenére objektív döntéseket hozzunk. Azoknak szól, akik szeretnének kapcsolatba kerülni az akasa mezővel, meghallanák belső hangjukat, és megértenék életük valós feladatát. Testi szinten segíti a nyak, a tarkó, az állkapocs, a fül, a hangképző szervek, és a pajzsmirigy egészséges működését.

S.Cs. 6.4 Harmadik.szem logós

Harmadik szem

Segíti a gyors felfogóképességet, a gondolkodás tisztaságát, a képzelet szárnyalását .Azoknak hasznos, akik szeretnének a valós dolgok, és a látszat mögé látni. Ezen csakra segítségével régi életminőségeinket feloldhatjuk, és újat hozhatunk létre. Fizikai szinten segíti az arc, a szem, a fül, az orr, és melléküregei, a kisagy, a központi idegrendszer, és az agyalapi mirigy egészséges működését.

Korona csakra

Azoknak az embereknek ajánlott, akik szeretnék megélni belső lényük, és a külvilág tökéletes egységét, életük örök érvényű tiszta létét. Akik szeretnék megtalálni az okot önmaguk, és a világ létére. Testi szinten segíti a nagyagy, és a tobozmirigy működését.