Horoszkóp

Kos jegyében

A mandala azok számára hasznos akik szeretnének határozott akarattal és döntésképességgel rendelkezni. Be akarják indítani a karrierjüket .A munkahelyükön és az életben vezető pozícióba kerülni. Lendületesek, lelkesek, vállalkozó szelleműek és elszántak akarnak lenni. Az emberben a fej és az akarat tartozik a koshoz ezért az ezzel kapcsolatos betegségekben is segít a mandala.

Bika

A bika jegyében

A megbízhatóak és kitartók, nyugodtak, megfontoltak valamint a türelemre vágyóké ez a mandala. Azoknak szól akik biztos talajt szeretnének érezni a lábuk alatt. Meg akarják találni a helyüket a világban és a teljes anyagi függetlenséget is .Mivel a nyak és a birtoklás tartozik a bikához ezért a makacsak, önzők és ragaszkodóknak is szól e mandala. A bikához a Vénusz tartozik így testi lelki szépséget is ide soroljuk.

Ikrek

Az Ikrek jegyégen

Az eszességben, ötletességben segít a mandala valamint tevékennyé, mozgékonnyá és nyitottá tesz. Segít a tanulásban, felfrissíti a szellemet. Az emberben a vállak és gondolkodás tartozik az ikrekhez. Akik sértődékenyek, gyakran fáj a válluk és a hátuk felső szakasza azokon is segít e kép. Az Ikrek bolygólya a Merkúr így a művészetekhez és a médiához is kapcsolható valamint a modern technikához.

Rák jegyében

A mandala azoknak nyújt segítséget akik önzetlenek, figyelmesek, megfontoltak, együttérzőek, védelmezők és intuitívak szeretnének lenni. A Rák a leg nőiesebb jegy, ezért segít a nőknek a nemi identitásuk helyre állításában ,hogy elláthassák azt amiért ide születtek. Legendás a termékenysége és az élet összes területére kihat. Uralkodója a Hold .Testrésze a mellkas az érzelmek és az érzések. Kedvezően hat az idegesekre, túlérzékenyekre, gyomor panaszokra és a légzési nehézségekre.

Az Oroszlán jegyében

A kép segít azoknak akik szeretnének irányító pozícióba kerülni. Kiváló szervezőképességet és hatalmas munkabírást kapni. Erős, oltalmazó, nagylelkű, megértő ,lelkes és széles látókörű lenni. Az Oroszlánhoz a szív és a gerinc tartozik, így segít azoknak akik mindig az eszükre és nem a szívükre hallgattak. Akik kevés örömöt találnak az életben, mert nem az egyenes úton járnak vagy meghajolnak mások előtt és ezért szív és gerinc bántalmakkal küzdenek segítséget kapnak e képtől.

Szuz

A Szűz jegyében

Azoknak nyújt segítséget a kép akik szeretnének: logikus gondolkodásúak, megbízhatóak, rendszeretők és aprólékosak lenni. Ez a jegy az egyetemes szeretet csillagképe. Az idegrendszer és a belek tartoznak hozzá. A lustákon és a múlton rágódóknak nyújt segítséget, valamint azoknak akiknek fogalmazási gondjaik és a jelenlegi technikával sincsenek tisztában.

Mérleg

A Mérleg jegyében

A mérleg mindig egyensúlyra törekszik. Bár rokon az ikrekkel itt mindig beáll az egyensúly. Akik szeretnének békések ,nyugodtak, kiegyensúlyozottak, megértőek és alkalmazkodóak lenni azoknak ajánlott e kép. A csípő és az igazságérzet tartozik e csillagképhez. Akik ingatagok és könnyen beadják a derekukat és emiatt vannak fájdalmaik, ők kaphatnak segítséget.

A Skorpió (sas )jegyében

Azok számára hasznos akik szeretnének rendkívüli energiákkal és képességekkel rendelkezni. Céltudatosan és szenvedélyesen élni, kimeríthetetlen munkaképességgel rendelkezni, szilárd anyagi alapokat létrehozni, vagy erős külső-belső védelmet kiépíteni maguk, és családjuk számára. Ez a zodiákus leghírhedtebb, és legellentmondásosabb jegye. Ez az a fordulópont, ahol a féreg szárnyaló sassá változhat. Amikor az ember felébredve tudatos lénnyé válhat. Ehhez azonban elsősorban önmagát kell legyőznie.

A Nyilas jegyében

Azok számára fontos, akik szeretnének optimisták, bizakodók, gazdagok, szabadok, derűsek, jókedvűek, becsületesek, és őszinték lenni. A nyilas ősi neve Kentaúr, az égi bölcsesség, az érettség és természetesség szimbóluma. Gondolatai villámként hatolnak át a sötétségen, és a tudatlanságon. Uralkodója a Jupiter bolygó. Az emberben a test szintjén a combok, a szellem szintjén a világos gondolkodás tartozik ehhez a jegyhez. Ez a mandala hasznos lehet azoknak akik túl lusták mind fizikai, mind szellemi téren, ezért gyakran fáj, vagy gyenge a combjuk. Mivel a Jupiter bolygó kapcsolatban áll az anyagi és szellemi gazdagsággal, a kihívásokkal, így ennek a mandalának a jótékony hatását ezeken a területeken is felhasználhatjuk.

Bak

A Bak jegyében

Ez a mandala azok számára ajánlott, akik szeretnének gyakorlatiasak, ambíciózusak, energikusak, fegyelmezettek, erős akaratúak, hagyománytisztelők, türelmesek, tökéletességre törekvők lenni. Segít lehűteni a túlzott érzelmi kitöréseket, és megakadályozza az alaptalan lelkesedésre alapuló tervek szövögetését. A baknak nagyon jó a humorérzéke, mely hihetetlen akaraterővel párosulva az összes jegy közül egyedülálló „túlélő” erőt adhat. Az emberben a térdek, és az alázat tartozik ehhez a csillagképhez. Hasznos lehet mindazok számára, akik nem tisztelik eléggé sem Istent, sem a természetet, sem embertársaikat, ezért gyakran fáj a térdük, izületi gyulladás, szalagszakadás, legrosszabb esetben térdtörés miatt szenvednek. Mivel uralkodó bolygója a Szaturnusz, aki kapcsolatban áll az elmúlással, az öregséggel, a határok védelmével, az elvonulással, a szellemi kereséssel, az aszkézissel, így ennek a mandalának a jótékony hatása felhasználható ezeken a területeken is.

A Vízöntő jegyében

Azok számára hasznos, akik szeretnének függetlenek, barátságosak, kedvesek, segítőkészek, humánusak, elfogulatlanok, hűségesek, eredetiek és ötletesek lenni. Sajátos életenergiája nem tűri, hogy megszokott keretek közé szorítsák. Új utak kereséséhez, terhes kötöttségek megszüntetéséhez, az élet bármely területén a szabadság megtartásához nyújthat segítséget. Az emberben a lábszár, és az új utak keresése tartozik ehhez a jegyhez. A mandala hasznos lehet azoknak, akik megrekedtek a múltban, vagy nem mernek új irányba lépni, ezért visszérgyulladás, trombózis, izomsorvadás, vagy Achilles-in betegségek kínozzák őket. Uralkodó bolygója az Uránusz, aki kapcsolatban áll a magasabb szellemiséggel, az érzékeken felüli képességekkel, a teremtő értelemmel, felfogóképességgel, az újításokkal, az eredetiséggel, így ezekre a tulajdonságokra, is jótékonyan hat.

Halak

A Halak jegyében

Azok számára hasznos, akik szeretnének fantáziadúsak, együttérzők, megértők, kedvesek, önzetlenek, jóindulatúak, idealisták, lelkesek és intuitívak lenni. A halak csillagkép kisugárzása képes összekapcsolni az ember tudatalattijának mélységeit a felszínen lebegő tudatos énjével. A gondolatok, és tettek valós okai a lélek mélyében gyökereznek. Aki megismeri a mélységet, és önnön magát, az visszatérhet az egységbe. Az emberben fizikai megnyilvánulásként a boka, lábfej, lelkiekben az egység, és az attól való elkülönülés állapotai tartoznak hozzá. Ez a mandala azokon segíthet, akik kétségbe vannak esve, félelmektől , rémálmoktól szenvednek, vagy merev a gondolkodásuk, ezét gyakran kificamítják a bokájukat, lábujjaikon körmeiken különböző elváltozások jelennek meg, haránt vagy bokasüllyedés kínozza őket. Uralkodó bolygója a Neptunusz, ami kapcsolatban áll a művészetekkel, a csillogással, szerepjátszással, az okkult tudományok és a határok lebontásával, így ez a jelkép ezeken a területeken is segíthet.