Saját mandalák

12 Jegy

Ha ezt a mandalát választottad, akkor megjelent életedben az igény a teljességre. Ez a mandala minden szinten harmonikus, kiegyen súlyozott. Minden szituációban támogat. Megerősít, alapokat ad az életedhez.

A hét sugár angyalai

Azok számára hasznos ez a mandala akik szeretnék meghatározni, hogy mihez kezdjenek az életükkel. Akik egy hivatást vagy az életük értelmét keresik. Ez a jelkép az élet egyik legfontosabb kérdésének megválaszolásában segít. Miért élek? Mi a szándéka velem a teremtőnek. Az angyalok a következőkben segítenek:
Michael: Ő az aki megtisztít az alacsony szintű energiáktól, bátorít motivál. Segít céljaink elérésében.
Jophiel: Az Isteni szeretet és bölcsesség megnyilvánulása. Segít az önmagadra találásban.
Feloldja a szellemi sötétséget és korlátozó hiedelmeinket. Segít az összefüggések megértésében .Felszabadítja az intuíciót.
Chamuel: Erőt ad örök tervünk kivitelezéséhez. Feloldja a szív keménységét, bűntudatunkat, haragunkat. Megnyit minket a szeretet a részvét és az irgalom energiája előtt.
Gábriel: Ő a tisztaság és a tökéletesség angyala. Harmonizálja a kapcsolatokat segít megérteni a konfliktusokból levont tapasztalatokat. Rendet teremt és reményt ad.
Raffael: A gyógyítás és a gyógyulás angyala testi és szellemi szinten. Segít a tanulásban és koncentrálásban. A tudás igazságán át felszabadítja az elmét
Uriel: A szolgálat angyala. Segít feloldani bennünk a zavar és a nyugtalanság rezgéseit.
Zadkiel: A szabadság angyala. Segíti a lélek tervének kivitelezését az átalakulás erejével. Felszabadítja a bennünk lévő átalakító erőket.

S.20.B Áldott

Áldott

Belső értékeid végre szárba szökkentek. Ez a tudás végtelen örömmel tölt el. Áldottnak érzed magad, mert értékessé lettél. Boldogságod kisugárzik, mindenkit átmelegít.
Ez a mandala akkor segít, miután megtaláltad belső értékeidet, képessé tesz a hála, és az öröm megélésére. Ebben a lelki állapotban a legjobbakat tudjuk kihozni magunkból, így hozzánk is a legjobb események érhetnek vissza. Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor lelked megérett az áldás teremtő körforgására, ahol szeretetet vetve, boldogságot arathatsz.

Az Új Föld gyümölcse

Tudod ki vagy. Tisztában vagy értékeiddel, életcéloddal. Nincs szükséged külső megerősítésekre. Az Univerzum törvénye lelked mélyéről dübörög. Tudod, hogy feladatodat akkor vagy képes megvalósítani, ha együtt dolgozol, együtt mozdulsz, a veled egyívású emberekkel. Itt nincs veszekedés, fintorgás valamely feladatra, nincs törtetés vezető szerepek felé. Mindenki tudja a helyét, és mindenki fontos. Középen, szélen, bárhol vagy, nélküled nincs egész, nincs harmónia. Boldog vagy egységben, szeretetben egy célért a többiekkel. Ez a most alakuló, új közösségek mandalája. Fényesen világítva hív, hogy azonosulva sorsoddal, egy magasabb célért tevékenykedj. A kép New Yorkban, egy jógaközpontban található.

Béke hozó

Béke hozó

Minden ember vágyik a szíve mélyén a belső igaz békére. A béke nem állandó dolog, hanem örökké változó, önmagába visszatérő belső kiegyenlítődés, harmónia. Ez a mandala segít megtalálni a visszautat saját belső örömünk és békénk középpontjába.

bensőd fénye

Bensőd Fénye

A valódi értékek szívünk hívására kerülnek tudatunkba. Ezek az értékek egymással összekapcsolódnak és összefüggő megbonthatatlan érték rendszert hoznak létre. Ez a szeretetre, elfogadásra ,támogatásra, örömre, hitre, bölcsességre, igazságra, helyes cselekedetekre épülő rendszer erejét megháromszorozva hozza létre azt a bölcs, tiszta, védelmező embert akire ennek a világnak nagy szüksége van. Ha ezt a mandalát választottad kész vagy ezen értékek szerint élni. Ez a fajta élet szép, de nehéz. Van értelme máshogy élni?

Csalogató

Lényünk legmélyén, szívünk közepén van egy kép arról, hogy milyen a mi igazi otthonunk, az igazi lényünk. Onnan hív, csalogat egy érzés, melyre ha hallgatunk, segít kiteljesedni, és haza vezet. Megmutatja, hogyan leljünk otthonra ebben a viszontagságos világban. Hogyan legyünk minden külső ártalom ellenére igaz emberek. Isten képviselői az egyszerű hétköznapokban. Ez nem fellengzős magamutogatás útja, hanem a szívé, mely csöndesen, szilárdan, igaz hittel vezet bennünket. Erre hív ez a mandala.

Égi keringő

Az Égi keringő

Eljött az ideje annak, hogy életed gyeplőjét áthelyezd magasabb kezekbe. Feladatod van és ezt te egyre jobban tudod és érzed. A benned kialakuló csodának érésre, átalakulásra van szüksége. Elméd aki eddig életedet vezette nem biztos, hogy érti ezt a folyamatot. Hallgass szíved sugallataira még akkor is ha homlok egyenest mást mond mint amit eddig megéltél.
Hidd el ebben a helyzetben nem is tudsz mást tenni. Hatalmas erő vezet csodálatos védelem vesz körül. Beavatásod hamarosan kezdetét veszi, hogy teljes harmóniában élhesd további életed. Az égi keringőben a táncpartnered a Jó Isten. Ő vezeti a lépteid.

Egységben

Ez a mandala segít belső utadon önmagad felé. Elindulva rájössz mi a legfontosabb teendő:
Mindenedet átadod az Univerzum gyengéd, hatalmas kezébe, ezért Ő is átad neked mindent.
Szerethetőnek, hatalmasnak, erősnek érezheted magad. Boldoggá tesz a tudat, hogy egy vagy a Teremtővel. Alázattal tölt el hatalmasságának megtapasztalása. Hálás vagy, hogy te lehetsz az a szerencsés, akit kiválasztott. Mindebből a külvilág keveset lát, mivel ez az élmény oly mélyről fakad, hogy alig akad ember, akivel meg lehetne osztani. Ha ezt a mandalát választottad, akkor eljött az ideje az elvonultságnak, a meditációnak.
A jelkép egyben figyelmeztethet arra is, hogy fontos belső értékeinket zárhattuk el a külvilág elől, elmagányosítva szívünket. Ennek harmonizálásában is segít a mandala. A kép Keszthelyen található.

Föld Anya szeretete

Földanya szeretete

Földanyánk szeretete mindenhova elkísér. Féltőn átölel, óv, véd elhárít minden ártó szándékot a fejünk felől. Segíti utunkat, támogatja tétova lépéseinket és megmutatja a helyes irányt. Mély bölcsességgel semmit nem követel csak adakozik és felemel. Általa kiteljesedhetünk, kivirágozhatunk megélhetjük teljességünket ebben a földi világban. A kép Bécsben található.

Jövök

Ha úgy érzed, hogy körülötted minden bombabiztosra megszilárdul és mozdíthatatlan, ne aggódj, ez csak a látszat. Csodálatos erők kezdtek működni benned. Belső világodban a bontó erők túlsúlyba kerültek. Minden felesleges torlasz és akadály feloldódik belső igaz lényed ragyogó fényében. Így már képes vagy befogadni az Univerzum csodálatos ajándékát. Lehet ez egy testet öltött gyermek vagy egy teljesen új élet minőség, bármi, ami új. Szeretet teljes tapasztalatokkal teli éltet adhat. Az örömteli béke a teljesség érzése jöhet el hozzád és tölti el a szívedet. Az új minőség ezzel a mandalával jelzi: Jövök!

Légy fény

Légy Fény

Belső fényünk kibontakozott, átsugárzott. Tiszta védelmező emberi minőségünk tovább fejlődött. Ezzel a mandalával széles körű rálátásunk nyílik a világra, több mindent megértünk, átélünk. Szeretetünk átvilágít, felemel bennünket és másokat is. Észre vesszük életünkben az apró áldásokat a hétköznapokban rejlő csodákat. Boldogságunk kisugárzik, sűrű mézként csordul keresztül rajtunk a fény.

Magyar szentély

Ha ezt a mandalát választottad, akkor eljött az ideje, hogy elindulj saját, valódi utadon. A mindenkin áttaposó, önző világszemlélet nem neked való. Eljött az idő, hogy kiszabadulj a gyilkos taposó malomból. Ez az út a biztonságra vágyó embereknek talán rémisztő és kétségbe ejtő lehet. Itt nincs biztosnak vélt háttér, anyagi biztonság. Minden bizonytalan, kiforratlan és új. De ne csüggedj! Hallgass a szívedre, hallgass önmagadra! Tedd a szíved által sugallt dolgod, légy az embereké, tégy Földanyáért, hozz létre áldott, hasznos dolgokat. Vagy egyszerűen csak légy boldog! Angyalok vezetik lépteidet az örök bizonytalan, de egyetlen élhet útra…Valódi belső szentélyed felé.

Metamorfózis

Ez a mandala azoknak szól akiknek a testében elindult egy szükségszerű sejt szintű változás. Amikor egy ember megszületik lelkében magában hordozza a teste egészséges képét. Amíg egészségesen gondolkozik addig ez a test kép fent marad. Világunk változik. Ezeket a változásokat követni kell, hogy lelkileg szellemileg és testileg egészségesek maradjunk. Ez a jelkép segít abban, hogy a szükségszerűen megváltozott testképünket magunkra formáljuk. Testünk ilyenkor furcsán reagálhat. Váratlan betegségek ,gyengeségek léphetnek fel. Nyugodjunk meg! Az egyensúly idővel helyre áll, főleg ha figyelünk a test belső jelzéseire. Ajánlatos ilyenkor egy böjt vagy egy tisztító kúra. Esetleg egy csöndes elvonulás.

Ocsut a búzától

Ocsut a búzától

Életünkben néha szükségessé válik a szelektálás. Kiválogatni az értékeset, és elengedni a haszontalant. Nem feltétlen kényelmes, vagy nyugalmas állapot, de hasznos, és sokszor elengedhetetlen, hogy tovább lépjünk utunkon. Ha ezt a mandalát választottuk, ehhez a folyamathoz kapunk égi segítséget. Leválasztanak bennünket a feleslegessé vált gondolatokról, viselkedési mintákról, érzelmekről, gondolatokról, munkáról, szituációkról és emberekről. Ez a folyamat, mely elengedhetetlenül fontos lelki békénk és boldogságunk elérésének érdekében. Adjuk át magunkat a Vezetőnek, hogy a felesleges nehezékeinket elengedve fürdőzhessünk igaz napunk fényében.

Ölelés

Ölelés

Átöleled a Világot és Ő átölel téged. A szeretet elementáris erejét érzed. Ez mozgatja az Univerzum legszebb legjobb részét. A szeretet átható, átható, felemelő és feloldva megtartó erő. Arra tanít, hogy elfogadjuk magunkat és másokat. Örömöt, lágyságot, melegséget hoz otthonunkba. Segíti a befogadást és az elengedést testi, lelki és szellemi szinten. Azoknak ajánlott akik könnyebben szeretnének tanulni, új dolgokba belevágni, legyen az üzlet ,munka, vagy bármilyen emberi kapcsolat. Akik szeretnék befogadni az élet teljességét, megtapasztalva az egység örömét. Illetve azoknak akik gyermeket szeretnének.

Ragyogás

Magányosak, világtól elszakadtak, figyelem! Fájdalmas, tarthatatlannak látszó életetek változóban van. Az univerzális szeretet utat talál a szívetekbe. Gondolkozási módotok alapjai remegnek meg. Tegyétek félre a kétségbeesést a félelmet és adjátok meg magatokat a változásnak. Érzelmi hullámhegyek és völgyek követik egymást. Mivel a változást hozó erők kisebb-nagyobb darabokat szakítanak le elavult, megkeseredett világotokból. Ezek helyére új jobb kerül. Ilyenkor érdemes egy kicsit szemlélődni, megszeretgetni a régit, majd elengedni, hogy helyet adjatok az újnak. Előbb utóbb azt veszitek észre, hogy erősebbek, békésebbek, szelídebbek és éberebbek vagytok. Belső fényetek felragyog és mindenkire átsugárzik.

Sárkány és lótusz

Ha úgy érzed, hogy sokan bántanak és képtelen vagy védekezni, akkor ez a mandala neked szól. Nemcsak védelmet nyújt, hanem segít annak felismerésében, hogy a fájdalmaid nagy része belülről fakad. Ha ragaszkodsz ehhez az érzéshez az anyagot uraló önző fájdalom-sárkány elevenen felhalhat téged. Engedd el fájdalmaidat, félelmeidet, birtoklási vágyadat, s akkor felszabadulsz az anyag sárkány szorításából. Amint sikerült elengedned belső sárkányod, a szolgálatodba áll, minden szinten támogatva utadat. Úgy mint a lótusz, aki a sötét iszapból táplálkozva nyitja gyönyörű szirmait a szabad levegőn a fény felé! A kép Pozsonyban található!

Táltos asszony

Táltos asszony mandala

Azok számára hasznos ez a jelkép, akik be szeretnék hívni életükbe az anyagi stabilitást, akik részt szeretnének venni az élet örömeiben, és a teremtésben. Ez a mandala dinamikusan felemel, és kiteljesít, itt, ahol a legtöbb dolgunk van, a Földön. A kép Szigetváron található.

Turul és az életvirág

A Turul madár ősi hitvilágunk lélekmadara. Ő az aki a megszülető, és elhalt lelkeket szállítja a világok között. Betekintést nyer mindkét világba, rálát olyan összefüggésekre, melyekre az anyagban élő ember nem láthat rá. Ha ezt a mandalát választotta akkor lehetőséget kaphat arra, hogy életét magasabb szemszögből szemlélje. Onnan a most fájdalmas életszituációk értelmet nyernek. Rálátunk az okokra, az összefüggésekre, megértjük tanító jellegét. Ezzel a tudással már el tudunk indulni a testi, lelki, szellemi gyógyulás útján, amiben az életvirág is segít bennünket. Az életvirág feladata az, hogy összeforrassza, és ez által jobbá tegye széthullott életünket. Általa bölcsebb, jobb új életet kezdhetünk!

Vezetnek az értékek

Amikor valami belülről feszít és azt súgja, hogy ennél több lehetsz akkor jött el ennek a mandalának az ideje. Mitől lesz értékes egy ember? Amikor hordozza, éli és a külvilág felé is közvetíti az alapvető emberi értékeket. A létezés törvényeivel harmóniában lángoszlopként megjelenik benne a szeretet. Amint ez a szeretet áthatja lényünket felismerjük a rendíthetetlen örök igazságot. A minen-s-ég bennünk lakik és mi is ott vagyunk a minden-s-égben. Ekkor átölel bennünket a béke, mert megleltük a helyünket a világban, mint egészben. Ha én egy vagyok a mindennel mi okom lenne bárkit is megbántani? Ez a szelídség állapota. Szeretet teljes, az örök igazságot tudó, békés szelíd ember csak az égi minőségű tetteket tudja közvetíteni a világ felé. Ez önmagát és a környezetét is boldoggá teszi.

Mi a világ

Mi a világ?

Ha ezt a mandalát választjuk, tudatosan fordulunk a legfőbb jóság felé. Befogadjuk lelkünkbe ezt a fényt, s így a belső magány érzése átalakul szeretetteljes bizonyossággá. Az igazság felismerése elfújja a meg nem értettség érzését. Hiszen részese vagyunk a mindenségnek. Összekapcsolódunk mindenkivel, egymás kezét fogva, egymást segítve lépünk tovább az úton.

Tükröződések

Az egész Univerzum mozgásban van. Változik, óriási léptekkel fejlődik, kitágítva és sűrítve a tér-idő szerkezetét. Ahogy az egész Univerzum változik, változásra késztet minket is. Hisz anyagunk ugyanabból az elemekből épük fel, mint a Világ.  Nem határolódhatunk el tőle. Ami kint történik, az van bennünk is. Hisz hasonlóak vagyunk, egymásban tükröződünk. Nagy feladatok, nehézségek, s az ezekhez kapott fantasztikus erő jellemzi az embert, aki tudatosan együtt mozdul a Világgal.  Viszont itt nincs választás. Aki nem úszik ezzel az áradattal, az megfullad. A megújult világban csak a tisztaságra és a szeretetre épülő kapcsolatoknak van helye. Minden más életképtelenné válik és lehúzódik a végtelenség mélyébe.

Turul és a végtelenség fonata

Az egyetemes lélek madara elhozta nekünk az Univerzum mélyéről az örök élet lehetőségét. Amikor az ember képes szerveket regenerálni, katasztrófákat elhárítani, meggyógyulni halálosnak mondott betegségekből, akkor képes testét mindig az etalon egészség szintjén tartani.  DNS-ünkben ugyanis az örökkévalóság van kódolva. Most már itt az idő, hogy lelkünk szeretetteljes hívására átlépjünk gondolkodásmódunk árnyékain.  Egyek vagyunk az univerzummal. Vállaljunk felelősséget önmagunkért. Váljunk eggyé sorsfeladatunkkal, melyben önmagunkat, nemzetünket és az egész Univerzumot szolgáljuk. Ekkor aktiválódik az örök élet DNS fonala.

Szimbólumok:

A turul: Lélekmadár, a magyarság szabad lelkülete, s egyben lélekszállító. A lelkeket hozza-viszi az életfán. Az elhalt lelkeket viszi, a születendő lelkeket hozza. Belelát más világokba. Mellkasán a Nappal és a Holddal, az égi atyát és az égi anyát hordozza magában.  Türkiz tolla, az átváltozás és feltámadás színe.

Kis mandala a lábai között: Végtelenség szimbólumok hármas gyémántkeretben. Állandó, örök egység. A kinti világ belsővé válik, a belső külsővé válik.

Hurkos keresztek: kapcsolat az univerzummal.

Külső fonat:   A DNS harmadlagos szerkezete az örökkévalóság információja az etalon.

Csillagképek a turul körül:  Fölötte az Orion öve, balra az Eridamus, az idő folyója. Jobbra a szárnya alatt, az Egyszarvú, alatta a Nagykutya. Jobbra fölötte az Ikrek csillagkép részlete.    

A 12 jegy vonzásában

Az élet örök változás. Az emberi lélek leszületések sorozatán át tapasztalja meg önmagát. Kezdi a Kos jegyében az anyaggal való azonosulással. Folytatva a többi jegy életminőségein keresztül megtapasztalva azoknak kihívás és ajándék oldalait is. A lélek végső célja a földi és Isteni tapasztalatok megszerzése azok összegzése és felhasználása a teremtő feladataiban. Bárhol jársz az utadon ez a mandala megadja a következő lépéshez az utat és az erőt.

S.42 A Változás napjai

A változás napjai

Ég és föld reng körülötted. Amerre nézel, fájdalom, sötétség és rossz érzések vesznek körül. Nem látod, hogy merre tovább. Itt csak a mérhetetlen, az alapokat is átalakító változások segítenek.

Ez a mandala minden területéről leszakítja, elporlasztja a sötét idejétmúlt struktúrák felépítményeit. Önmagába sűríti, átformálja az összes szennyeződést a forgókaros napok segítségével.  Minden, amit karjai elérnek átminősül fénnyé, tisztasággá.

Ez a folyamat félelmetes, fájdalmas és elkerülhetetlen. Csak lelked szeretetteljes középpontjába vissza-visszatérve tudod ezt az elementáris vihart túlélni. Tisztább, boldogabb, új emberként térsz vissza belőle.

S.32 Csillagösvények

Csillagösvények

Milliárdnyi csillag ereje fókuszálódik ebben a képben. Milliárdnyi csillag kibocsájtott fényének kvantum részecskéi érik el testünket, DNS-ünket. Bennük egyetemes tudás időtlen információival. A világ teremtéséről az egyetemes szeretetről az örökké egészséges testről az örök életről tanítanak. Mi magunk is a csillagok anyagából vagyunk. Itt az ideje hallgatni erre a suttogásra, hogy egészséges alkotó örök életet élhessünk. Ez a mandala mind ezt az információt egy képbe sűrítve adja nekünk vissza.

 

Dimenzió kapu

Ki vagy Te? Hová tartasz? Milyen dimenziókra vagy nyitott?
Sok embert megérint, de kevésnek való ez a mandala. Csak a legerősebb, legrugalmasabb, lelkek képesek elviselni az állandó erős átalakulással járó viszontagságokat. Mert az erős fény, erősen tisztít. Ha mégis ez vonz, akkor tudnod kell, hogy mikor csomagold el egy időre és mikor vedd elő újra ezt a mandalát.

 

S.51 Ébresztő

Ébresztő

Aki ezt a mandalát választotta, kész arra, hogy megérezze és átlássa a finom, szinte láthatatlan kapcsolódásokat az emberi kapcsolatok, testi-lelki folyamatok, égi és földi események között. Segít meglátni, megélni a mély harmóniát önmagunkban és a külvilág történéseiben is. Ezen szimbólum segítségével lelkünk fénye csendesen sokszorozódik és kiárad a világra.

 

S.40 Kristály kulcs

Kristály kulcs

Története:                                                                                                   Egyik éjjel emberi ésszel felmérhetetlen mennyiségű struktúrást (szerkesztett) információ érte el a tudatomat. Minden eleme fontos volt, helye volt, és általam küldték a Világba.Hétköznapi tudattal felfoghatatlan mennyiségű és minőségű tudás volt ez. Káoszként keringett tudatom peremén. Frusztrált, mert előhívhatatlan adathalmaz volt és mégis óriási felelősségként nyomta a vállam.Önkéntelen felkiáltottam: Segítsetek rendezni, feldolgozni ezt!!Jött a válasz: „Segítünk!  Itt a KULCS!! „Ez a mandala akkor segít, ha feldolgozhatatlan mennyiségű inger vagy információ ér minket. Nem értjük, mi miért történik velünk. Ez a mandala fölemel, hogy rálássunk életünk helyzeteire.  Meglátjuk benne a rendszert, a tanítást. Tiszta fejjel, megtisztult tudattal könnyebben tudunk helyes döntésekre jutni.

 

S.49 MesŐ

SzerelmesŐ

Szeretetre épülő, boldog, család létrehozásának segítője ez a mandala. Segít a pároknak, kisebb- nagyobb családoknak, szorosan együttműködő teremtő közösségeknek. Egyensúlyt teremt az emberek között. Segíti a családon belüli kommunikációt. Támogatja a szárny bontogatókat. Megteremti az egészséges fejlődés alapjait, védelmezi a rászorulókat. Csupa fény, szeretet és nevetés. Ezek megteremtésében segít ez a szimbólum.

 

Vagyok

Új idők, új minőségek. Az Emberiség fejlődése eljutott arra pontra,  ahol újra lehetővé válik az Ember eredendő teremtő minőségének megtapasztalása. Isteni, tudatos gondolataival szeretetteljes cselekedeteivel, önmaga, az Emberiség és az egész Világegyetemért tett szolgálataiért elnyeri méltó jutalmát. Teste az egészség eddig ismeretlen fokára hág: hallhatatlanná lesz. Tudatának, szellemének fejlődése örökkévalóvá válik.  Képes lesz szerettei és önmaga feltámasztására.  Óriási felelősségtudat, bátorság, kitartás szükséges ezen célok eléréséhez, de együtt összefogva, egymást támogatva, sikerülni fog

 

S.41 A fény útjai(2)

Változás napjai

(Transzformációs ciklus második képe)

Több dimenziós szerkezet, mely megába szívja és levágja a negatív gondolatainkat, egészségtelen részeinket, torzult tudatunk darabkáit.  Nap-tengelyei mentén önmagába többször befordulva föltranszformálja magasabb dimenziókba.  A számunkra káros gondolatok, működési rendellenességek fekete pontokká sűrűsödnek és végleg eltűnnek átminősülve a magasabb szférákba.